image1 image2 image3
Dobrodošli na stranicu Televizije Hema
PDF Print E-mail


EMISIJE TELEVIZIJE HEMA HD

Vlastite emisije

VIJESTI u 15:00 i 18:00 Vijesti o najznačajnijim zbivanjima u BiH, regiji i svijetu. Vremenska prognoza, Bioprognoza.

DNEVNIK u 22 - centralna informativna emisija TV HEMA u kojoj svakodnevno emitujemo vijesti iz BiH, regiona i svijeta, priloge sa detaljnim informacijama o važnom događaju dana ili pojavi iz svih oblasti života.

PREGLED SEDMICE je emisija u kojoj donosimo pregled najznačajnijih događaja (priloga) koje je bilježila ekipa informativnoga programa tokom sedmice I koje je emitovala u centralnim informativnim emisijama Hema magazin te u kojoj najavljujemo najznačajnije događaje koji se imaju desiti.

NAŠI RAZGOVORI je emisija u formi intervjua koja pokušava odgovoriti na najaktuelnije društvene teme. Intervjui sa političkim zvaničnicima domaće I međunarodne scene, kao I drugim javnom ličnostima.

PRVA DOB Emisija prvoj životnoj dobi, zdravom i sretnom djetinjstvu.

IZABERI ZDRAVLJE Emisija o zdravstvu u BiH, o zdravom načinu života, liječenju bolesti I tegoba.

REPORTAŽA Proizvodimo reportaže o ljudskim sudbinama, humanim ljudima, o povratnicima, mjestima I životu običnoga čovjeka. Reportaže o značajnim događajima za širu društvenu zajednicu.

DESETKA Omladinski program. Emisija namijenjena učenicima starijih razreda osnovne skole i studentima.

RELIGIJA U SLUŽBI ŽIVOTA Emisija koja govori o religiji, sociološkim implikacijama religije, vjerskim zajednicama I crkvama, vjeri I duhovnim temama.

SESIJA ANI "Krug 99" Eminentne ličnosti naučnog, kulturnog, umjetničkog i javnog života BiH i gosti uvodničari, redovnim nedjeljnim sesijama doprinose kvalitetnom dijalogu i boljem razumijevanju u našoj zemlji.

SEVDAH ZA DUŠU I SJEĆANJE Muzička emisija o sevdahu i bogatoj muzičkoj tradiciji BiH.


Domaće emisije

TV LIBERTY Sedmični magazin Radija Slobodna Evropa - pregled aktuelnih zbivanja u BiH. Otkrijte zašto su priče Radija Slobodna Evropa drugačije od ostalih.

PERSPEKTIVA Magazin Radija Slobodna Evropa – izvještavanje o najosjetljivijim temama bh. društva i mladih.

GLAS AMERIKE – VOA – Studio Washington Redakcija programa na jezicima naroda BiH svakoga radnog priprema i emituje polusatnu TV emisiju informativnog, obrazovnog i kulturnog programa.

AUTO SHOP MAGAZIN Jedan ste od onih koji ne mogu bez svojeg limenog ljubimca? Želite kupiti novi automobil, a ne znate koji? Auto shop magazine je emisija  za vas. Sve o svijetu autoindustrije i automobilizma te glamura koji ga prati.

NAŠA SNAGA Emisija o aktivnostima i projektima Oružanih snaga BiH i Ministarstva odbrane BiH.