image1 image2 image3
Dobrodošli na stranicu Televizije Hema
O nama
PDF Print E-mail

U programu Televizije HEMA HD, koji se emituje 24 sata,  gledaoci mogu pratiti emisije o značajnim zbivanjima u BiH, regionu I svijetu,  servisne informacije, reportaže i filmove ali i brojne emisije vlastite i domaće produkcije. Programska šema sadrži sve programske komponente koje su obavezne za javne stanice, raznovrstan je, dobro organiziran i namijenjen svim kategorijama stanovništva.

Televizija HEMA HD u redakciji ima diplomirane žurnaliste i novinare koji su završili fakultete društvenoga smjera. Svi su spremni odgovoriti zahtjevima savremenog izvještavanja i novinarstva. Struka, uglednici i gledaoci, takodje, smatraju da je TV HEMA HD opravdala očekivanja i postala nezaobilazni faktor medijskoga prostora.


Niti jedan programski sadržaj TV HEMA HD nije bio osporavan u javnom
diskursu, predmetom negativne kritike, niti su naše priče i izvještaji ikada demantovani. Naprotiv! TV HEMA HD nikada nije prekršila niti jedno pravilo ili kodeks medijskoga izvještavanja, a izvještavamo o najaktuelnijim, pa i o najosjetljivijim temama ovoga društva.


Zbog Izuzetno profesionalnoga rada članova redakcije, vrlodobroga programa koji pruža svojim gledaocima i jasnoj viziji njenoga vlasnika gospodina Enesa Hajdarevića, Televizija HEMA HD je stekla veliko povjerenje gledalaca širom BiH. Ozbiljnost u radu i planove Televizije Hema mnogi su prepoznali. I u našem daljem radu obećavamo još bolji i kvalitetniji program, prilagođen svačijem ukusu. Bez cenzure i bez glazure.


Televizija HEMA HD raspolaže savremenom tehničkom opremom za pripremu, proizvodnju i realizaciju programa. Program Televizija HEMA HD je dostupan u svim kabl operaterima u BiH i regionu, a Europa i Sjedinjene Američke Države, te Kanada i Australija gledaju preko OTT TV BOSTEL mreže, te UŽIVO putem interneta.